زندگی چند شهید مدافع حرم را که نگاه می کنم می بینم بخشی از زندگی اینها با کتاب مانوس بودند.یا همین شهید آستانه پرست یا شهید کامیاب! کتاب انسان ساز بوده است.این قدرت کتاب است که اجازه نمی دهد حرم اهل بیت خراب شود.یاد بخشی از فیلم عبدالعظیم حسنی افتادم وقتی که جوانانی خودشان را به لباس نظامی آراسته بودند که علیه خلفا قیام کنند،حضرت عبدلعظیم فرمودند خودتان را به لباس علم مجهز کنید.
2- بخشی از مشکلات زندگی با خواندن حل می شود.البته بخشی را باید حتما به متخصص کارآزموده سپرد.
این که ما برای همه کارها فرصت داریم به جز کتاب! و این بیماری را سازمان ها و نهادها سرایت دادند.این که هر کتاب نخوانی می تواند کارمند باشد ، و حقوق بگیرد!این دامن زدن به کتاب نخوانی است.
3- این که کسی حاضر است ماهی 10 هزار تومان بسته اینترنت بخرد و خودش را سرگرم کند ، یک چالش فرهنگی است.یعنی پول می دهد که جک بخواند.حالا همین جک را در جمع های خانوادگی تعریف می کنند.
4- به جای مصرف شبکه ، کتاب مصرف کنیم.مصرف کتاب بنیادهای فکری مان را تقویت می کند.زندگی مان را آسان تر می کند.
«کلت 45» نوشته حسامالدین مطهری/ انتشارات آرما/ 559 صفحه
این اثر داستان خانوادهای را در دهه 1350 دنبال میکند که وارد فعالیتهای سیاسی میشوند. این اتفاق روند زندگی آنها را تحت تاثیر خود قرار میدهد. فعالیتهای سیاسی این خانواده به سازمان منافقین (مجاهدین خلق) گره میخورد و حوادث تا سال 1360 ادامه مییابد.
مخاطب در این کتاب با محوریت و فعالیت سازمان منافقین در سالهای قبل و بعد از انقلاب آشنا میشود. داستان دو شخصیت اصلی دارد، اما ماجراهای رمان، زندگی خانوادهای چهار نفری را دنبال میکند.
کُلت 45 اسلحه مورد استفاده نیروهای ساواک و سازمان منافقین و نمادی از قدرت است که روزی در دست تمامی این افراد جای داشت....
انس با کتاب و قلم خاطره آفرین و پایدار است...